Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een online (digitale) verzekeringswinkel voor inwoners van regio 071.
Verzeker071 is opgericht door mensen met een ruime ervaring in de verzekeringsbranche.
Gemak, zekerheid, duidelijkheid en onafhankelijkheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening.

Wat bieden wij?

Woont u in regio 071 dan profiteert u van een collectieve korting op uw verzekeringen. Dit in combinatie met ons zoeksysteem van de 16 aanbieders zorgt ervoor dat u altijd de scherpste premie krijgt zonder aan kwaliteit in te leveren.

Voor Wie?

Inwoners van regio 071, die weten wat ze willen verzekeren en hoe ze dit verzekerd willen hebben en willen profiteren van de door ons geboden collectieve korting.

Hoe werkt het?

U kunt zelf 7 dagen per week 24 uur per dag bij ons u verzekeringen regelen, dit is snel, eenvoudig en bovenal altijd tegen de scherpste premies.

U kunt als volgt een verzekering afsluiten via Verzeker071:

  • Kies de gewenste verzekering en maak een berekening;
  • U kiest het product dat u wenst af te sluiten;
  • Vul alle vragen naar waarheid in en verstuur uw aanvraag;
  • De maatschappij zal uw aanvraag beoordelen;
  • Als de aanvraag niet wordt geaccepteerd, ontvangt u daarvan per e-mail bericht;
  • Wanneer de aanvraag akkoord is ontvangt u per e-mail een bevestiging en een polis. Deze zal de   maatschappij binnen 5 werkdagen aan u versturen;
  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de polis heeft u de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden     verzekering per de ingangsdatum nietig te verklaren.

Execution Only

Als u via de website van Verzeker071 een verzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies.Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van execution only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, informeer uzelf dan goed via onze website. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.